Командарм І. Ф. Федько - Якупов, Н. М. (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюються життя і діяльність славного сина українського народу Івана Федоровича Федька, активного учасника революції й громадянської війни, визначного воєначальника Червоної Армії, який став жертвою сталінських репресій.