М. С. Грушевський: між історією і політикою (1924–1934 pp.) (Закінчення): До 125-річчя з дня народження академіка М. С. Грушевського - Пиріг, Р. Я. (Український історичний журнал, 2025)
Йдеться про останні роки життя та діяльності М. С. Грушевського та розкривається зміст кампанії "викриття" вченого в республіці. Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 4, 5, 7—10.