«Бюро» доктора Візенталя - Шульмейстер, О. Ю. (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюється життєвий шлях Симона Візенталя — наполегливого діяча у справі виявлення та покарання воєнних злочинців, докладно розповідається про тривалі та складні пошуки ним одного з найжорстокіших гітлерівських катів — А. Ейхмана, організатора знищення 6 млн. єврєїв Європи.