І. К. Дашковський: нарис політичної діяльності - Греченко, В. А. (Український історичний журнал, 2025)
Вперше зроблено спробу розкрити зміст політичної та наукової діяльності І. К. Дашковського, висвітлити складний життєвий шлях цієї неординарної особистості.