Представницькі організації гірничопромисловців Півдня Росії в 1917–1919 рр. - Манжосов, В. А. (Український історичний журнал, 2025)
Боротьба одного з основних і найбільш організованих монополістичних угруповань гірничопромислової буржуазії за збереження своїх позицій у роки революції і громадянської війни — предмет уваги автора даного повідомлення. Для її висвітлення використано значний архівний матеріал.