П. А. Столипін: з життя та державної діяльності (Продовження) - Волковинський, В. М.; Левенець, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
Йдеться про приїзд П. А. Столипіна разом з Миколою II до Києва наприкінці серпня 1911 р. та замах О. Г. Богрова на прем’єра в оперному театрі. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 2, 4, 8.