Україна. Історія (Продовження) - Субтельний, Орест (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюються події 20-х років на Україні, пов’язані з переходом від політики воєнного комунізму до непу, утворенням Союзу РСР, українізацією. Коротко розкривається сутність національного комунізму. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 4, 6, 7.