Українські канадці: проблеми соціально-демографічної інтеграції: До 100-річчя української еміграції в Канаді - Євтух, В. Б.; Ковальчук, О. О. (Український історичний журнал, 2025)
Автори цієї публікації, використовуючи цікаві статистичні й інші матеріали, аналізують проблеми соціально-демографічної інтеграції канадців українського походження.