Исторические деятели Юго-Западной России в биографиях и портретах (Закінчення) - Антонович, В. Б.; Бец, В. А. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1990. — № 9; 1991. — № 3, 5.