Деякі питання міжнаціональних відносин на Україні в 20-ті роки - Гонтар, О. В. (Український історичний журнал, 2025)
З’ясовуються форми і методи участі Рад та їх виконкомів у розв’язанні національного питання, проведенні українізації й забезпеченні рівноправності національних меншостей на Україні в 20-ті роки.