М. С. Грушевський: між історією і політикою (1924–1934 pp.) (Продовження): До 125-річчя з дня народження академіка М. С. Грушевського - Пиріг, Р. Я. (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюються перипетії гострого протиборства навколо підготовки і відзначення 60-річного ювілею Грушевського восени 1926 р.