Маршал Б. М. Шапошников - Раманичев, М. М. (Український історичний журнал, 2025)
В повідомленні висвітлюється діяльність Б. М. Шапошникова в 30-ті — 40-ві роки, його взаємовідносини з И. В. Сталіним, показано внесок маршала в перемогу радянського народу над фашистськими загарбниками.