Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
У даному розділі йдеться про сталінські методи боротьби з внутріпартійною опозицією наприкінці 20-х рр., а також про інспіровані політичні «справи» початку 30-х рр. на Україні. Продовження. Початок див. № 12 1990 p., № 2, 4 1991 р.