Сталинщина й доля західноукраїнської інтелігенції (20-ті – 40-ві роки XX ст.) (Продовження): Новий погляд на проблему - Рубльов, О. С.; Черченко, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
У розділі йдеться про долю західноукраїнської інтелігенції з осені 1939 р. до початку Великої Вітчизняної війни, тобто про час, коли вистраждана мрія про возз’єднання стала реальністю, але реальністю з обличчям сталінщини. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1991. — № 1, 2, 3, 4.