П. А. Столипін: з життя та державної діяльності (Продовження) - Волковинський, В. М.; Левенець, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
Йдеться про діяльність П. А. Столипіна на посаді прем’єр-міністра з серпня 1906 р. та реалізацію аграрної реформи на Україні. Продовження. Початок див. : Укр. іст. журн. — 1991. — № 2 .