Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
У даному розділі статті йдеться про ставлення Й. В. Сталіна до політики українізації та про його лінію на створення тоталітарної системи, що почала набувати сили з кінця 20-х рр. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1990. — № 12; 1991. — № 2.