Колянчук О. Українські політичні еміґранти в науковому, культурному, суспільному й господарському житті II Речіпосполитої; Колянчук О. За нашу і вашу свободу: Учасники українських визвольних змагань 1917–1921 років: Місця пам’яті в Польщі: Довідник - Литвин , М.; Рубльов , О. (Український історичний журнал, 2019)
.