Міжнародна наукова конференція "Пакт для війни: Змова Гітлер – Сталін від 23 серпня 1939 р. з перспективи 80 років від початку Другої світової війни" - Лисенко , О.; Панто, Д. (Український історичний журнал, 2019)
.