Міжнародна наукова конференція з нагоди 450-ліття підписання Люблінської унії ""Рівні до рівних, вільні до вільних”: Люблінська унія 1569 р. в історії Центрально-Східної Європи" - Білоус , Н. (Український історичний журнал, 2019)
.