П. А. Столипін: з життя та державної діяльності - Волковинський, В. М.; Левенець, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
Досліджується перший період державної діяльності П. А. Столипіна на посаді міністра внутрішніх справ, голови Ради Міністрів, розкривається зміст політичного життя урядової верхівки самодержавної Росії у 1906 р.