Земельна оренда на Україні в період капіталізму - Якименко, М. А. (Український історичний журнал, 2025)
Автор оцінює умови існування земельної оренди на Україні в період капіталізму, їх вплив на рівень життя селян та ефективність сільськогосподарського виробництва.