Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
У даному розділі статті йдеться про політико-ідеологічні умови формування культу особи Сталіна, розкриваються прояви та особливості цього процесу на Україні у 1917—1920 рр.