Сталінщина й доля західноукраїнської інтелігенції (20-ті — 40-і роки XX сг.) (Продовження): Новий погляд на проблему - Рубльов, О. С.; Черненко, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
У статті йдеться про репресії стосовно західноукраїнських літераторів — членів київської та харківської філій Спілки революційних письменників «Західна Україна», висвітлюється трагічна доля вихідців з Галичини, які на початку 30-х років працювали в системі Наркомосу України.