Як селяни писали листа Сталіну - Хвиль, М. М. (Український історичний журнал, 2025)
У спогадах очевидця голоду початку 30-х років йдеться про реальний факт написання селянами села Луценок Полтавської області листа-протесту на ім'я Сталіна та про обставини, за яких це відбулося.