Постоловський Р., Десятничук І., Слесаренко А., Філіпчук І. Криза комуністичної системи в Чехословаччині: "Празька весна" 1968 року та утвердження режиму "нормалізації" (С.Віднянський) - . (Український історичний журнал, 2018)
.