Міжвоєнна та повоєнна історія радянської України на сторінках "Українського історичного журналу" (1957–2017 рр.) - Кульчицький , Станіслав Владиславович (Український історичний журнал, 2017)
Аналізуються найбільш важливі статті з міжвоєнної та повоєнної історії радянської України, опубліковані «Українським історичним журналом» за 60 років його існування.