V Міжнародна наукова конференція "Україна і Велике князівство Литовське в XIV–XVIII ст.: політичні, економічні, міжнаціональні та соціокультурні відносини в загальноєвропейському вимірі" - Ващук , Д. П.; Юга , О. А. (Український історичний журнал, 2017)
.