ЗАМЛИНСЬКИЙ В.О. З вірою у перемогу: Комуністична партія на чолі партизанської боротьби проти німецько-фашистських загарбників у Західних областях України, 1941–1944. – К.: Вища шк., 1976. – 199 с. - БОРОДІН , О.А.; МІЩЕНКО, Г.П. (Український історичний журнал, 2025)
.