ДОБРЕЦОВА В.В. Націоналізм і релігія на службі антикомунізму: Про контрреволюційну діяльність буржуазно-націоналістичних і клерикальних організацій на західноукраїнських землях у 20–30-х роках та боротьбу проти них прогресивних сил. – Львів: Вища школа, 1 - Панчук , М.І. (Український історичний журнал, 2025)
.