Премія імені Д.З. Мануїльського за книгу "На магістралях дружби і братерства: Участь УРСР у співробітництві Радянського Союзу з європейськими соц. країнами - ПАВЛЕНКО, В.В. (Український історичний журнал, 2025)
.