Великий подвиг: КПРС – натхненник і організатор боротьби радянського народу проти фашистських загарбників у роки Великої Вітчизняної війни 1941–1945 pp.: (На матеріалах УРСР). – К., Вища школа, 1975 - Бовсунівський , М.С.; Матящук , В.О. (Український історичний журнал, 2025)
.