Всеперемагаюча сила ленінського вчення про імперіалізм: (До 60-річчя виходу в світ праці В.І. Леніна "Імперіалізм, як найвища стадія капіталізму") - ПЕТРЯЄВ, К.Д. (Український історичний журнал, 2025)
.