КОШАРНИЙ М.Я., КОШАРНИЙ І.Я. Технічний прогрес і продуктивність праці: (З досвіду діяльності партійних організацій Львівсько-Волинського вугільного басейну). – Львів: Каменяр, 1975 - Калакура , Я.С. (Український історичний журнал, 2025)
.