В.І. Ленін на чолі розвитку соціалістичної революції, зміцнення і захисту Радянської влади: (До виходу 5 і б томів Біографічної хроніки В.І. Леніна) - МЕЛЬНИЧЕНКО , В.Ю. (Український історичний журнал, 2025)
.