Авангард трудового колективу: (З досвіду роботи партійних організацій України по здійсненню рішень ХХІV з'їзду КПРС). – К.: Політвидав України, 1976 - Бєлявін, Ф.К.; Іващенко, М.К. (Український історичний журнал, 2025)
.