Використання матеріалів інститутського музею в учбовій та виховній роботі із студентами: (З досвіду Дніпродзержинського ордена Трудового Червоного Прапора індустріального інституту) - ВЄТРОВ , P.І.; КОВАЛЕНКО , Т.Я. (Український історичний журнал, 2025)
.