ЩЕРБАКОВ Д.М. Діяльність революційних соціал-демократичних організацій України по політичному вихованню пролетаріату та керівництву робітничим рухом (1894–1904). – Київ-Одеса: Вища школа, 1975 - Варгатюк , П.Л. (Український історичний журнал, 2025)
.