RECHOWICZ Hanryk. Boleelav Bierut. 1892–1956. Slaski Instytut naukowy w Katovicach. – Warszawa-Krakow: Panstwowa wydawnictwo naukowe, 1974 - Калениченко , П.M.; Hepод , В.O. (Український історичний журнал, 2025)
.