ФЕДОРЧАК П.С. Шляхом трудових подвигів; (Комуністична партія України – організатор боротьби за виконання завдань у галузі важкої промисловості 1959–1971 pp.). – Львів: Вища школа, 1974 - Новосад , А.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.