Класична праця творчого марксизму: (До 70-річчя виходу книги В.І. Леніна "Дві тактики соціал-демократії в демократичній революції") - ВАРГАТЮК , П.Л.; ШМОРГУН , П.М. (Український історичний журнал, 2025)
.