Вклад Української РСР у радянсько-польське науково-технічне співробітництво (1944–1974 pp.): (До 30-річчя радянсько-польського Договору про дружбу, взаємодопомогу і післявоєнне співробітництво) - ЧЕКАЛЕНКО , Л.Д. (Український історичний журнал, 2025)
.