Пам'ятки бойової слави: Пам'ятні настільні медалі, присвячені 30-річчю визволення міст радянської України від німецько-фашистських загарбників - БАРШТЕЙН , Ю.А.; МЕЛЬНИЧЕНКО , В.Ю. (Український історичний журнал, 2025)
.