Геніальна праця творчого марксизму: (До 80-річчя виходу книги В.І. Леніна "Що таке "друзі народу" і як вони воюють проти соціал-демократів?") - КИСІЛЕВСЬКИЙ , О.М.; ЛОСЬ , Ф.Є. (Український історичний журнал, 2025)
.