ПАТЛАЖАН Ю.І. Незабутній вияв пролетарської солідарності: (Інтернаціоналістський рух в колоніальних військах інтервентів на Півдні України в 1918–1919 pp.). – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1973. - Калмакан, І.К. (Український історичний журнал, 2025)
.