ПІДЖАРИЙ Ф.Д. Діяльність Комуністичної партії України по створенню і зміцненню колгоспного ладу (1927–1937 pp.). – X.: Вид-во Харк. ун-ту, 1973 - Ганжа , І.X.; Коломійчук , В.Т. (Український історичний журнал, 2025)
.