МИХАЙЛОВСЬКИЙ І.М. В.І. Ленін про роль і місце молоді в революційному перетворенні суспільства. – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1974.. - Джос, Ф.Х.; Серищев, Я.М. (Український історичний журнал, 2025)
.