Діяльність Комуністичної партії України по перебудові партійної освіти і вдосконаленню масово-політичної роботи (1966–1971 pp.). – К.: Політвидав України, 1974. - Стеля, Б.І.; Хижняк, В.П. (Український історичний журнал, 2025)
.