КОНОВАЛОВ М.А. Вирішальна сила соціалістичної реконструкції: (Діяльність Компартії України по підготовці та вихованню індустріально-технічних кадрів 1928–1937 pp.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1973 - Олійниченко , М.Д. (Український історичний журнал, 2025)
.