ЗАШКІЛЬНЯК А.С, ДАВИДОВА Г.С., КИПАРЕНКО Г.М. Генієм Леніна народжена: (До 70-річчя ІІ з'їзду РСДРП). – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1973 - Чуприна , В.М.; Марискевич, Г.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.