ПАНІОТОВ І.І. Комуністична партія України на чолі боротьби за розвиток народної освіти (1931–1941 pp.). – X.: Вид-во Харк. ун-ту, 1973 - Білоцерківський , В.Я.; Спиридонова , Д.С. (Український історичний журнал, 2025)
.